Welke vloer komt er bij jou over de vloer?

Welke vloer komt er bij jou over de vloer?

Op zoek naar een nieuwe tegelvloer? Dan zul je snel genoeg merken dat de wereld van vloertegels niet meer is wat het geweest is. Waar keramiek en natuursteen lange tijd de norm waren, heb je tegenwoordig een rijk palet aan innovatieve alternatieven. Deze nieuwe generatie vloertegels combineert een fraaie look met een reeks praktische voordelen, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor iedereen die zijn vloer wil vernieuwen. Maak kennis met de tegels van de toekomst!

Alternatieve vloertegels breken door

Traditionele stenen vloeren staan bekend om hun koude uitstraling en gladde oppervlak. Bovendien kan het een hele uitdaging zijn om de voegen telkens weer schoon te houden. Om nog maar te zwijgen van alle tijdverlies en rommel die het verwijderen van stenen vloeren veroorzaakt. Wil je daar definitief vanaf? Dan bieden alternatieve vloertegels uitkomst. Om te beginnen voelen ze, anders dan steen, warm en comfortabel aan. Dus heerlijk aan je voeten, zelfs zonder vloerverwarming. Maar ze geven ook meer grip, wat een extra veilig is. Bovendien kun je alternatieve vloertegels moeiteloos schoonmaken en schoonhouden.

Kwaliteit loont

Ga je online op zoek naar de alternatieve vloertegel die het beste bij je past, let dan in elk geval op duurzame kwaliteit. Leuke tegels zijn er genoeg, maar ze zijn lang niet allemaal gemaakt om lang mee te gaan of eenvoudig om te leggen. Met een bekend product als Rigid, laminaat of click-vinyl haal je een mooie en veelzijdige tegel in huis met een realistische steen-, beton- of houtlook. Heb je of wil je vloerverwarming? Bij de meeste alternatieve vloertegels geen probleem, die zijn er geschikt voor. Daarbij hebben deze producten maar heel weinig onderhoud nodig. Rigid en Click-vinyl hoef je bijvoorbeeld alleen maar op zijn tijd te stofzuigen en te dweilen. Het slijtvaste laminaat reinig je met een zachte borstel of droge doek en soms met een licht vochtige dweil. Dit soort tegels, die je vooral vindt bij de echte vloerspecialist, kun je ook nog eens gemakkelijk zelf leggen. En dat is toch altijd de snelste manier om geld en tijd te besparen.

Een vloer voor elk interieur

Uiteraard heb je qua interieur je eigen, persoonlijke smaak. Net als vrijwel alle andere mensen. Kun je dan nog steeds uit de voeten met een alternatieve vloer? Nou en of! Daar zorgt het brede aanbod in kleuren, stijlen en afwerkingen wel voor. Of je nou gaat voor een industriƫle betonlook, een zachte blauwtint of een traditioneel mediterraan motief: de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis, dankzij speciale waterbestendige opties zelfs in natte ruimtes. Dus hoe je ook woont en welke stijl je ook zoekt: een alternatieve vloer heeft het allemaal. Wat wil je nog meer?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *