Boxspring elektrisch verstelbaar

Boxspring elektrisch verstelbaar

De boxspring is al een aantal jaren een enorm populair exemplaar in slaapkamers. Vanwege zijn massieve uitstraling is een boxspring erg geliefd. Daarnaast is een boxspring extra comfortabel, mede dankzij de hogere instaphoogte. Maar wist je ook dat een boxspring elektrisch verstelbaar kan zijn? Dit zijn de voordelen van een elektrisch verstelbare boxspring.

 

Wat houdt een elektrische boxspring eigenlijk in?
Voordat je erachter komt wat de voordelen van een elektrische boxspring zijn, is het wellicht handig on te weten wat een elektrische boxspring eigenlijk is. Een elektrische boxspring is een boxspring waarbij je het hoofd- en voeteneinde kan verstellen met een elektrisch motortje. Zo kan je het bed precies instellen in een positie zoals jij prettig vindt. Voor de rest ziet een elektrische boxspring er precies zo uit als een normale boxspring. Het bed is even groot en heeft dus niet meer ruimte nodig dan je gewend bent.

 

 1. Comfortabel liggen
  Een boxspring ligt van zichzelf natuurlijk al erg comfortabel. En hoewel een bed natuurlijk bedoelt is om in te slapen, kan het ook heerlijk zijn om even tv te kijken in bed. Of als je gek bent op lezen, kan dat ook heel fijn zijn voordat je gaat slapen. Hoe heerlijk is het dan om je bed te kunnen vertellen? Waarschijnlijk wil je met je hoofd iets omhoog liggen. Met een elektrisch verstelbare boxspring is dat mogelijk. En zo voorkom je gelijk rug- of nekklachten.

 

 1. Los je rugklachten op
  Als je vaak last heb van een lage rugpijn, kan een elektrisch verstelbare boxspring de oplossing voor je zijn. Als je je voeteneind een stuk omhoog verstelt, haal je de spanning van de spieren op je onderrug af. Hierdoor kan je beter slapen en je rugpijn kan overdag sterk afnemen of zelfs volledig verdwijnen.

 

 1. Per persoon verstelbaar
  Natuurlijk is iedereen zijn wens anders. De een wil wel graag tv kijken voor het slapen gaan, en de ander liever niet. Ook dat is met een elektrische boxspring geen probleem. Het systeem is per persoon in te stellen. Dit betekent dat elke helft van de boxspring los van elkaar te regelen is. Zo hebben beide personen optimaal genot van het verstelbare bed.

 

 1. Een investering voor de lange termijn
  Zoals je wellicht weet gaat een goed matras erg lang mee. Hoewel je misschien denkt dat je nu geen elektrisch verstelbaar bed nodig hebt, kan dat over een jaar of 10 misschien wel zo zijn. Als je nu toe bent aan een nieuw bed, is het wellicht slim om alvast te investeren in een elektrische boxspring. Zo geniet je extra lang van de heerlijke voordelen.

 

Bron: 123kasten.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *