De jaren ´70 in een nieuw jasje: Geometrisch behang!

De jaren ´70 in een nieuw jasje: Geometrisch behang!

Geometrisch behang was een echte trend in de jaren ´70. Elke hippe huiskamer had dit design wel. Naarmate de tijd is dit design wat vervaagd omdat er allemaal nieuwe stijlen op de markt kwamen, maar het is terug! Behang ontwerpers hebben het concept weer opgepakt en nieuwe designs gemaakt op basis van geometrisch behang uit de vroegere jaren. Er zijn veel verschillende kleuren, stijlen en vormen. 

Natuurlijk wilt u voor uiterst kwaliteit gaan. Een aantal merken die zich hebben gericht op geometrisch behang zijn Cole&son, Nina Campbell, Zoffany en Sanderson. Naast mooie en moderne designs leveren ze ook nog eens optimaal kwaliteit en karakter aan de geometrische behang designs.

Geometrisch behang geeft uw ruimte zoals eerder benoemd karakter en een duidelijke uitstraling. Doordat er vele verschillende vormen en stijlen zijn, is het bijna onmogelijk om geen passende behangstijl voor u te vinden. In alle gevallen zal dit behang een moderne en stijlvolle indruk bij u achterlaten. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten welke design jou het meeste aanspreekt? Neem dan gerust een kijkje op onze site BehangDeals.nu en ontdek onze ruime keuze behangrollen en gereedschap.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *