PVC vloer met betonlook tegel kopen bij Woninginrichting Van Kooten

PVC vloer met betonlook tegel kopen bij Woninginrichting Van Kooten

Bent u op zoek naar de charme van een tegelvloer, maar het gemak van een PVC vloer? Dan is een pvc vloer met een betonlook tegel echt iets voor u. Bezoek de showroom van Woninginrichting Van Kooten en bekijk het assortiment pvc vloeren in tegellook.

Voordelen van PVC vloer met een beton- of tegellook

PVC vloeren zijn de laatste jaren erg populair geworden. Ze zijn namelijk erg gebruiksvriendelijk en nauwelijks te onderscheiden van echte tegelvloer. Je hebt net zoals in een houtmotief verschillende soorten beton pvc vloeren, zodat ze lijken op een klassieke tegel, graniet of een betonlook. Voor iedereen is er wel een perfecte PVC vloer te vinden. Een groot voordeel is dat PVC onderhoudsvriendelijk zijn en erg aangenaam aanvoelt, met name in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

Uiteraard kent PVC nog veel meer voordelen. Onderstaand een overzicht van deze voordelen:

  • Visueel niet te onderscheiden van natuurproducten
  • Ideaal toe te passen in vochtige ruimtes
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Perfect te combineren met vloerverwarming en koeling.
  • Duurzaam product
  • Geluiddempend

Leggen van de tegellook PVC vloeren

Ook voor het leggen van de tegellook pvc vloer, kunt u terecht bij Woninginrichting Van Kooten. Ons vakkundige team komt eerst de vloer egaliseren, zodat de vloer strak geplaatst kan worden. Aansluitend wordt de PVC vloer vakkundig geplaatst en kunnen wij de vloer eventueel voor u afwerken met plinten. U kunt jarenlang genieten van uw duurzame PVC vloer.

Tegellook PVC vloeren van bekende merken

De showroom van Woninginrichting Van Kooten is maar liefst 400m2 en is beslist de moeite waard om eens te bezoeken. Uit de gehele regio rondom Veenendaal komen klanten voor advies op maat. Woninginrichting Van Kooten verkoopt uitsluitend kwaliteit PVC vloeren van de gerenommeerde merken. Klik hier om een impressie te bekijken van de diverse PVC vloeren met een betonlook structuur van Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *