Wat is een badkamermeubel op maat?

Wat is een badkamermeubel op maat?

Overweeg je om een badkamermeubel op maat gemaakt te plaatsen in je badkamer? Toegegeven, ze zijn wat duurder dan een standaard meubel in de winkel, maar we leggen je uit waarom het de extra kost meer dan waard is.

Wat is een badkamermeubel op maat?

Iedere badkamer is anders. Misschien is je badkamer net onder het dak waardoor je met een schuine wand zit. Of misschien heb je maar een beperkte ruimte. Net om die reden is een badkamermeubel op maat gemaakt de beste keuze voor je woning. Wie kiest voor een badkamermeubel op maat krijgt een meubel met unieke afmetingen afgestemd om de grootte en ruimte van je badkamer.

De voordelen van een eiken badkamermeubel op maat

Benut je ruimte optimaal

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor een eiken badkamermeubel op maat is omdat het hen toelaat om de ruimte optimaal te benutten. Meubels op maat bieden interessante opbergmogelijkheden en zijn erg efficiƫnt. Zo verlies je onnodige ruimte zoals hoekjes en kantjes die onbenut blijven. Je haalt het maximale uit de oppervlakte die je hebt.

Uniek meubelstuk

Een badkamermeubel op maat betekent ook dat je badkamer een meubel heeft die uniek is. Niet alleen kies je zelf de afmetingen, maar je kan ook de afwerking vrij bepalen. In tegenstelling tot een meubel in de winkel moet je dus geen genoegen nemen met wat het aanbod is, maar kun je je badkamermeubel helemaal laten vervaardigen zoals je het voor ogen hebt. Kies je voor een houtlook of toch eerder wat kleur? Of heeft natuursteen je voorkeur?

Visueel aantrekkelijk

Een badkamermeubel op maat is niet alleen praktisch, maar het heeft ook esthetische voordelen. Net omdat je de afwerking helemaal zelf kan bepalen, kan je deze ook afstemmen op de rest van je badkamer. Zo kun je de wastafel bijvoorbeeld doen matchen met het toilet of kies je een materiaal dat overeenstemt met de uitstraling die je je badkamer wil geven.

Je houdt de kostprijs zelf onder controle

Badkamermeubels op maat zijn over het algemeen duurder dan standaard meubels, dat klopt. Toch is dat geen ramp, want in tegenstelling tot standaard meubels bepaal je bij meubels op maat de kostprijs zelf. Door verschillende materialen en afwerkingen te overwegen, kun je zelf een meubel samenstellen volgens de prijs die je op voorhand voor ogen had. Je bepaalt dus zelf hoe duur je je meubel wil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *